Test med økologisk energidrik

Vi troede ikke, at det var muligt at gøre teamet bag Organique tomme for ord, men det gjorde Maiken fra Limbo, et digitalt designbureau i Vejle. 

Hun testede vores naturlige Low Calorie Energidrik med naturlig koffein fra guarana og yerba mate på hendes hårdtarbejdende kollega, som er diabetiker, og resultatet var fantastisk.

Hos Limbo i Vejle passer Maiken godt på sine kolleger ved at servere lækre grønne retter til dem hver dag. Maikens ene kollega, en frontend udvikler, der elsker at drikke både kaffe og cola for at holde sit energiniveau oppe, har diabetes. Han skal derfor løbende holde øje med sit blodsukker. 

Maiken spurgte ham, om han ville være med til at forsøg

Han sagde ja og blev derefter præsenteret for den nye Low Calorie Energidrik fra Organique i håbet om, at den kunne give ham mere energi til deres til tider krævende og komplekse arbejde. Han gik all in og tog hele test kittet med på arbejde dagen efter.

Han testede sit blodsukker både morgen, formiddag og eftermiddag. Hele morgenen og op ad formiddagen lå tallene stabilt på 8-8,8. Det interessante skete så, da han havde drukket Organique Low Calorie. Han testede igen cirka 30 minutter efter indtagelsen, og her viste måleren 7.

Vi er taknemmelige for deres forsøg, og som Maiken siger: “Det er jo pragtfuldt, at der ikke er et stort udsving i blodsukkeret efter indtag af en energidrik.”

Vigtigt. Denne test er udført på eget initiativ og resultatet er ikke valideret af forskning.