Økologisk Mate Iste

 

Hvad er forskellen på mate iste og almindelig iste?

Økologisk mate iste fersken Bliver du spurgt, hvad iste er, er du ikke i tvivl. Iste fås med citron eller fersken, den er enten frisk eller sød, og du kan både få en billig og en dyrere udgave – og på trods pris og emballage er der ikke den helt store forskel på smagen – iste smager af iste.

Men hvad så, hvis du bliver spurgt, hvad mate iste smager af? Kender du så svaret?

Vores Mate iste er brygget på yerba mate, som er en urt fra Brasilien. I Danmark er kendskabet til yerba mate ikke så stor (endnu). Det betyder også, at yerba mate-smagen er svær at beskrive – den skal smages.

Hvis vi alligevel skal forsøge at beskrive smagen, så smager en Mate iste fra Organique af rigtig te – af kold mate te med smag af enten citron eller fersken. Vores mate iste har et lavt sukkerindhold og indeholde ingen kemiske tilsætningsstoffer, hvilket betyder, at de smager naturligt og ikke af syntetisk sød te grundet et højere sukkerindhold.

Yerba mateurten er fyldt med antioxidanter og vitaminer, og i Sydamerika er yerba mate blevet brugt i mange år til at brygge te på. Yerba maten har et naturligt indhold af naturlig koffein, hvilket betyder, at du med vores mate iste, vil få et lille naturligt energiboost.

Økologisk mate iste citron

Mate te er te brygget på yerba mate

Iste er kold te 

Mate Iste fra Organique er kold naturlig te brygget på yerba mate uden kemiske tilsætningsstoffer, kun med naturlige ingredienser og et meget lavt kalorieindhold.