organicrew

Hos Organicrew er kun det sundeste godt nok. Sammen med medlemmerne af Organicrew håber vi på, at vi kan inspirere andre til at vælge en sund og naturlig livsstil.

Maiken Dupont

Vegansk madmor hos Limbo i Vejle

Jeg er bevægelse-, trivsels- og sundhedforkæmper og uddannet kostvejleder og trivselsambassadør. Især den plantebaserede og den antiinflammatoriske livsstil er mit hjertebarnet. Jeg er i dag ansat som receptionist, madmor og trivselsambassadør med ansvar for gæster, kunder og personale forplejning i det digitale design bureau Limbo. Her udvikler jeg løbende opskrifter for flere sundheds platforme og blogs – nogle af de førende sundheds profiler i Danmark. Kort sagt, gør jeg en del i sund, nærende og naturlig mad.

Organiques produktprogram harmonerer helt perfekt med mine værdier. Både af hensyn til de naturlige råvarer, der nærer og støtter kroppen, økologien og den veganske tilgang. Fokus på klima, genanvendelig emballage og ikke mindst bæredygtig støtte til de økologiske landmænd i Amazonas, vægter jeg utroligt højt.  Med Organiques produkter får jeg nøjagtig det energitilskud som jeg længe har efterspurgt. Uden kemi, kunstige søde- og tilsætningsstoffer. Kun ren natur. Endelig findes det. Tak!  

Marie Scoppa Organicrew

Marie Scoppa

Premierløjtnant i Hæren, Delingsfører ved Trænregimentet i Aalborg

Jeg har endelig fundet en energidrik jeg kan være stolt af. Jeg har længe gerne ville indtage energidrikke i løbet af en travl arbejdsuge og i forbindelse med træning, men jeg har ikke kunne identificere mig med de produkter jeg kendte på markedet. 

Mit navn er Marie Scoppa, jeg er premierløjtnant i Hæren og er netop startet nyt arbejde som delingsfører ved Trænregimentet i Aalborg. 

Kulturen omkring energidrikke i Forsvaret er meget mandsdomineret og ”drenget”.  Da jeg først opdagede Organique bemærkede jeg designet og vidste straks, at den ville jeg gerne ses med på gaden, i fitness, på arbejdspladsen etc. Jeg lærte hurtigt konceptet og indholdet af Organique’s produkter at kende og det var oplagt for mig at blive brand ambassadør. Økologi og sund livsstil er noget jeg stræber efter i dagligdagen og med Organique har jeg fundet et naturligt energiboost og erstatning for syntetiske læskedrikke, som jeg kan stå inde for. 

Allan

Allan Sousa

Professionel fodboldspiller Vejle Boldklub

Organique is an organic product that I identified myself with long before I started drinking it.

It helps me a lot in my sports performance, and I’m very happy to have you as my sponsor because it’s a very good product that even comes from Brazil. I really hope I can be a part of Organicrew for a long time. I love this product, this wonderful drink makes me a healthy and professional person.

Amalie professionel cykelrytter

Amalie Winther Olsen

Professionel cykelrytter

Jeg kan godt lige tanken om den bæredygtige værdikæde. Alle ved at kloden efterhånden står overfor store udfordringer, og jeg ved selvfølgelig godt at det ”bare” er en lille del, men jeg tror på mange bække små har en virkning i det store hele. Derudover synes jeg, at støtten til den socialøkonomiske udvikling for landmændene i Amazonas er jo bare helt fantastisk, og det gør det også nemmere at blive ved med at støtte op om produktet – og så smager produkterne virkelig godt.

BRUG ORGANIQUE I DINE SMOOTHIES

Maiken har på sit arbejde eksperimenteret med Organique både i forhold til effekten og smagen. Seneste nyt er disse to smoothies med Organique Energy – som de alle var vilde med på kontoret hos Limbo i Vejle. 

På Maikens Instagram-profil #maikendupont finder du inspiration til mad, der giver energi, støtter immunforsvaret, fordøjelsen, fremmer præstationen og giver et bedre velbefindende med naturlige råvarer, der kreeres til smukke finurlige smagfulde og skønne grønne retter. 

 

smoothies med grøn energi

OPSKRIFT PÅ SMOOTHIES MED ORGANIQUE ENERGY

Opskrift på grøn smoothie fyldt med naturlig energi:

2 håndfulde spinat- 1 stor håndfuld ananas – frost kan bruges – 2 kiwi uden skræl  
1 banan – 2 dl øko ufiltreret æblesaft – 1 citron uden skræl – 1 dåse organique Energy
 
Blendes, hældes sammen med Organique Energy og serveres med isterninger.
Smoothies med lemon

OPSKRIFT PÅ SMOOTHIES MED MATE ICE TEA LEMON

Opskrift på sund og nærende smoothie med en frisk citron smag og naturlig energi: 

4 store håndfulde friske skvalderkålskud, spinat, brændenælde eller lign bladgrønt.
1 hel citron uden skræl og kerner – 1/2 sød mango – evt. fra frost – 2 dl øko æblesaft – gerne ufiltreret
3 cm frisk ingefærrod – mere hvis den ønskes stærkere – 1 dåse ice tea citron fra Organique.

Blendes, hældes sammen med Organique Mate Ice Tea Lemon og serveres med isterninger.

Sammen sætter vi fokus på sundhed

crew

Organicrew er med til at dele vores værdier. Her bliver der sat fokus på den sunde livsstil. Vi ønsker sammen at inspirere andre til at vælge Organique – det sunde alternativ. Naturlig energi til hverdagen, arbejdet, træningen eller de sene studietimer. 

Be inspired and choose a happy and healthy lifestyle!

Guarna med blade og acai