Økologisk Energidrik

Hvad er en økologisk energidrik?

Hvad er en økologisk energidrik

Ordet energidrik har desværre fået en negativ klang i manges øre, men hvad nu hvis du kunne få en energidrik, som kun indeholdte naturlige ingredienser, havde et lavt kalorieindhold og kun indeholdte naturlig koffein… ja så ville du jo nok tænke, ja ja den er god med dig…

Men den er god nok! Nu kan du få en naturlig og økologisk energidrik uden syntetiske tilsætningsstoffer, med få kalorier og naturlig koffein fra yerba mate og guarana.

Organique i Brasilien har sørget for, at vi i Danmark nu også kan få ekstra energi på en naturlig og sundere måde. Brasilien har længe været milevis foran os, når det kommer til udviklingen af økologiske og sundere alternativer til velkendte produkter som energidrik og iste.

I Brasilien har guarani-indianerne dyrket yerba mate og guarana i flere 100 år. Guarani-indianerne brugte i sin tid yerba mateurten til at brygge en opkvikkende te, som de efter sigende både brugte til at få fysisk og psykisk overskud af. Guarana bærret har de ligeledes brugt i mange år. Bærret indeholder en høj mængde af naturlig koffein, og det kan give et længerevarende og naturligt overskud i helt op til 4 timer.

Økologisk energidrik low calorie

Så hvorfor kommer det først til Danmark nu, når det hele tiden har været i Brasilien?

Vi savner det først, når vi ikke har det længere…

João, grundlægger af Organique, er opvokset i Brasilien, og han har hele sit liv haft adgang til yerba mate og guarana. Det var først under en rejse til Indien, at det fik op for ham, at det næsten kun var i Brasilien, at de havde adgang til de unikke bær og urter.

Efter en årelang produktudvikling stod João med en økologisk og naturlig energidrik, som kun indeholdte naturlige ingredienser og koffein – og i februar 2021 fik vi dem for første gang til Danmark.

Koffeinen kommer udelukkende fra guarana og yerba mate. Acaí bærret (brasiliansk superfrugt) valgte han at tilføje, da bærret rummer en stor mængde vitaminer og mineraler.

Så i dag kan du få Organique – en økologisk energidrik – et sundere alternativ, som udelukkende er produceret af naturlige ingredienser og helt uden syntetisk tilsætningsstoffer i Danmark.
Læs mere ingredienserne og produkterne her