Vores bæredygtige værdikæde støtter op om bevarelsen af regnskoven og er med til at bekæmpe klimaforandringerne

Vi stræber efter at kunne have en positiv indflydelse på omverdenen. Vi vil dele ud af de brasilianske bær og urter og give folk muligheden for at tage bedre vare på sig selv og på miljøet. Vi vil gøre en forskel.

VORES bæredygtige værdikæde

Med vores bæredygtige værdikæde kan vi være med til at passe på regnskoven, bekæmpe klimaforandringer og investere i bedre levevilkår

Fremfor at de økologiske landmænd, som vi køber vores ingredienser fra, skal fælde træerne og sælge dem som træ, kan de nu høste og sælge bærrene uden at fælde træerne. Vi er dermed med til at bevare den naturlige cyklus i regnskoven.

God karma og godt klima

Jo flere produkter vi sælger, jo flere bær skal de høste. En stigende efterspørgsel på bær fra Amazonas vil kunne bidrage til en standsning af fældningen af regnskoven og være med til at bevare en naturlig fremtid for Amazonas – ”Verdens lunger”.

Acai bær i kurve
Acai i træ
Acai bær og hænder

VI INVESTERER I BEDRE LEVEVILKÅR

Når vi køber de lokales afgrøder, støtter vi også den socialøkonomiske udvikling i Amazonas. De lokale får midler og ressourcer – de går derfor en mere stabil fremtid i møde med mulighed for nye sociale udviklingsprojekter. Vi kan allerede nu se en markant forskel. Nogle af de børn, fra de familier, hvor vi køber bær og urter, er allerede nu begyndt i skole.

Fra indisk sjælerejse til brasiliansk energidrik

João, som grundlagde Organique, er Brasilianer, og han har i mange år nydt godt af de frugter, bær og urter, som Brasilien tilbyder. Men det var først under en rejse til Indien, at det gik op for ham, at resten af verden endnu ikke var blevet tilbudt de naturlige og indholdsrige specialiteter. Det ville han ændre på. Efter 2 år med utallige testsmagninger, stod João med et færdigt produkt i hånden. Produktet bestod udelukkende af naturlige Brasilianske specialiteter, som kunne drikkes med god samvittighed. Hans mål var at tilbyde et produkt, som kunne styrke den mentale og den fysiske sundhed – og det lykkedes takket være de brasilianske frugter, bær og urter. Produktet kan både hjælpe sportsfolkene med at få ekstra energi til træningen, den hårdtarbejdende kan få energien til at færdiggøre sit arbejde, den flittige studerende kan være klar i hovedet til den sidste undervisning fredag eftermiddag og den sundhedsbevidste kvinde kan få ekstra energi til kaffeaftalen med veninderne. Alt dette kan gøres med god samvittighed – både for krop og sjæl.

Joao

Fra indisk sjælerejse til brasiliansk energidrik

João, som grundlagde Organique, er Brasilianer, og han har i mange år nydt godt af de frugter, bær og urter, som Brasilien tilbyder. Men det var først under en rejse til Indien, at det gik op for ham, at resten af verden endnu ikke var blevet tilbudt de naturlige og indholdsrige specialiteter. Det ville han ændre på.

Efter 2 år med utallige testsmagninger stod João med et færdigt produkt i hånden. Produktet bestod udelukkende af naturlige Brasilianske specialiteter, som kunne drikkes med god samvittighed. Hans mål var at tilbyde et produkt, som kunne styrke den mentale og den fysiske sundhed – og det lykkedes takket være de brasilianske frugter, bær og urter.

Produktet kan både hjælpe sportsfolkene med at få ekstra energi til træningen, den hårdtarbejdende kan få energien til at færdiggøre sit arbejde, den flittige studerende kan være klar i hovedet til den sidste undervisning fredag eftermiddag og den sundhedsbevidste kvinde kan få ekstra energi til kaffeaftalen med veninderne.

Alt dette kan gøres med god samvittighed – både for krop og sjæl.

Joao